Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Göta Kanalsimmet Sjötorp

Följ

Göta Kanalsimmet Sjötorp

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Göta Kanalsimmet Sjötorp
Göta Kanalsimmet Sjötorp

Resultat Göta Kanalsimmet 2022-08-06

6 aug 2022 3 kommentarer 1030 visningar
Alf Mölleryd Webbredaktör
3 kommentarer
  • 6 aug 2022 Fabian Claëson

    Det är 5:e gången vi är i Sjötorp och simmar kanalsimmet och är precis lika nöjda som vanligt! Om inte ännu mer nöjda! Vi kör nerifrån Skåne och upp hit till Sjötorp och har det numera som en stående tradition. Det kommer vi fortsätta med!

    Tack!

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 aug 2022 anita64scout

    Härligt att simma 🏊‍ i år igen tror att det är tredje gången jag simmar det det var bättre i årsmedeltemperatur att jag fick reda på att jag kunde parkera bilen vid båtklubben annarshade det inte funnits nån parkering för mig åker från Karlskoga kommer fortsätta att simma 🏊‍ kanalsimmet❤️🌹🌞

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 aug 2022 Lars Karlsson

    För att vara nybörjare på Swimrun var det med stolthet som vi tog oss i mål trots att vi kom sist och att solnedgången inte var långt borta!! Om vi skall vara med fler gånger måste nog vi lära oss att crawla, vi var en klar minoritet som nyttjade bröstsim.
    På den inledande löpningen var en av broarna inte så hållbar och jag trampade igenom en murken bräda men det resulterade bara i ett skrapsår på knä.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in